با شناخت این کاوشگران مدرن با ماجراجوییهای آنها در ارتفاعات کوهها، اعماق دریاه تا سریعترین صعود آناپورنا،همراه شوید.
کاوشگران مدرن خواه در زمان رکوردشکنی و صعود به بلندترین قلههای جهان و یا کشف گونههای جدید در اعماق اقیانوسها، ماجراهای خود را با بالاترین سطح از هیجان دنبال میکنند. در این مطلب با این مردان و زنان کاوشگر که در سراسر جهان رکورد میزنند آشنا شوید.
از صخره نوردی و غواصی در غار تا سفرهای قطب جنوب و کوهنوردی آزاد در کوهستان، همراه این کاوشگران مدرن باشید که شاهکارهای گفته شده در این مطلب تنها آغاز کار آنهاست.
آندره بارگیل
آندره بارگیل فقط یک چیز را میشناسد و ان هم اسکی کوهستانی است. این کاوشگر مدرن و ورزشکار شاخهی اسکی آزاد و کوهنوردی، اولین شخصی بود که در سال ۲۰۱۸ به وسیلهی اسکی از K2 دومین کوه بلند جهان، فرود آمد. عملی که قبلاً غیرممکن تصور میشد.
بارگیل در مورد چالشهای پیش روی خود هنگام حرکت در حین چنین فرود تاریخی صحبت کرد. «در این مسیر یک یا دو بخش شیبدار وجود دارد که باید در زمان مناسب از آنجا عبور کنید تا ایمن باشید. به این معنی که در زمان فرود آمدن با اسکی برف خیلی سخت یا نرم نبوده و همچنین خطر بهمن وجود نداشته باشد. خورشید دقیقاً روی نقاطی که به آن نیاز دارید بتابد. با این حال خیلی گرم هم نباشد. زیرا در غیر اینصورت در حین حرکت بلوکهای یخی بر روی سر خود خواهید ریخت.» از سفر بارگیل بهعنوان فصل جدیدی از کوهنوردی و اکتشافات اسکی در کوههای هیمالیا نام برده میشود.
نیرمال پورجا
نیرمال (نیمس) پورجا که با صعود سریع خود به شش قله بلند جهان فقط در عرض یک ماه شناخته شده است. به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از بزرگترین ستارههای ماجراجویی نپال است. در تاریخ ۳ آوریل ۲۰۱۹، پورجا کوه ۸،۰۹۱ متری آناپورنا را فتح کرد و قبل از اینکه ماکالو را در ۲۴ مه به پایان برساند، سفر خود را به دائولاگیری، کانچن جونگا، اورست و لوتسه ادامه داد.
هیچگاه ماجراهای این کاوشگران مدرن عاری از سختی نبوده است. پورجا نیز از این قاعده مستثنی نبود پس از صعود آناپورنا، اعضای تیم وی به مکانیابی و نجات یک پزشک گمشده که از مسیر دور شده بود کمک کردند. تلاش نجات به پورجا این فرصت را داد تا در آن روز برای بار دوم رکورد صعود سرعتی را بشکند.
تیم وی در طول مدت حضور در کانچن جونگا، همچنین سه مرد را که از کمبود اکسیژن بدحال شده بودند، را پیدا کرده و به آنها کمک کرند.
پورجا را دنبال کنید تا او پروژه خود را تا سال ۲۰۱۹ به پایان برساند. زیرا او قصد دارد فقط در هفت ماه ۱۴ قله بیش از ۸۰۰۰ متر را صعود کند.
لئو هولدینگ
بسیاری ادعا میکنند که لئو هولدینگ چهرهی اصلی کاوشگران مدرن انگلیس است. او از ۱۰ سالگی سنگنوردی را آغاز کرد. او سپس خانه خود را به Llanberis در شمال ولز منتقل کرد تا در نهایت قهرمان کوهنوردی داخل سالن نوجوانان انگلستان شود. او در برنامههای مشهور و پربینندهی تلویزیون انگلیس مانند Top Gear و Extreme Lives ظاهر شده و توانایی طبیعی خود را برای صعود به مسیرهای پیچیده نشان داده است.
هولدینگ در سال ۲۰۱۳ یک گروه کوهنوردی را به قله Ulvetanna در قطب جنوب هدایت کرد. جایی که تیم او مسیر جدیدی را در خط الرأس شمال شرقی ایجاد کردند. او اخیراً آخرین پروژه خود را به پایان رساند و ۱۶۰۰ کیلومتر مسافت را طی کرد تا به قلهی Antarctica’s Sceptre، دور ترین کوه جهان برسد.
برایان کاکوک
برایان کاکوک، یکی از کاوشگران مدرن در غارهای زیر آب، حضوری بیادعا در جامعه غواصی است. با اینحال یکی از چشمگیرترین سفرهای جهان را ثبت کرده است. کاکوک از پایگاه خود در باهاما به کشف کشتیهای غرق شده در نواحی بکر دریا و کشف بقایای حیوانات فسیل شده در غارهای طولانی و فراموش شده میپردازد.
اما علاقه واقعی او در نقشهبرداری از پرتگاهها، تونلهای غارنوردی و حفرههای آبی باهاما است. کاکوک با غواصی در فضاهای عمیق ۱۰۳ متری، شبکه گستردهای بیش از ۱۰۰۰ حفره را کاوش میکند. کمتر از ۲۰ درصد از این حفرهها نقشه برداری شده است.
کالین اوبرادی
کالین اوبرادی ماجراجو پس از تحمل سوختگیهای شدید در سن ۲۲ سالگی که به عقیدهی برخی خطر جانی برای او داشت، رکورد سرعت هر دو مسابقهی گرند اسلم اکسپلورر و سون سومیت را به نام خودش ثبت کرد. وی سپس در طی ۲۱ روز به صعود بلندترین قله های ۵۰ ایالت آمریکا رفت. تا کنون کمتر از ۳۰۰ نفر تلاش کردهاند تا این کار را انجام دهند.
کاری که او در ادامه انجام داد، توجه بسیاری را به خود جلب کرد. در اواخر دسامبر ۲۰۱۸، اوبرادی اولین کسی بود که قاره قطب جنوب را پشت سر گذاشت. او این کار را به صورت انفرادی و بدون هیچ پشتیبانی انجام داد. اندکی پس از طی کردن ۱۲۸ کیلومتر در کمتر از ۳۳ ساعت برای فالورهای اینستاگرام خود نوشت:
«در حالیکه ۳۲ ساعت گذشته از چالش برانگیزترین ساعتهای زندگی من بود، اما باید صادقانه بگویم که این ساعات از بهترین لحظات زندگی من نیز بودهاند.»
اوشن رمزی
اوشن رمزی بیشتر به خاطر غواصی آزاد با کوسههای سفید بزرگ شناخته میشود. او با این کار باعث جلب توجه بیشتر به حفاظت از محیط زیست در سراسر جهان کمک میکند. در ماه ژانویه، از غواصی آزاد رمزی با یک کوسه سفید باردار با اندازه بیش از ۶ متر فیلمبرداری شد.
این کار پلتفرم او را به صفحه اول رسانههای خبری سراسر جهان رساند.
رمزی در اوهو، واقع در هاوایی زندگی میکند. رمزی و اعضای تیم وی تا به امروز با بیش از ۳۲ گونه کوسه به غواصی آزاد پرداختهاند و همچنان به کار خود ادامه میدهند.
مایک هورن
مایک هورن حرفه خود را براساس اکتشاف حرفهای بنا نهاده است. مایک بومی آفریقای جنوبی استوا را دور زده ، تمام رودخانه آمازون را پارو زده و دایرهی قطب شمال را به اتمام رسانده است. او با این ماجراجوییها توانسته تا نام خود را در لیست کاوشگران مدرن ثبت کند. اما او که پس از سن ۵۲ سالگی دیگر کاوشگری را کنار گذاشته بود قصد دارد تا ماجراجویی قطبی بعدی خود در سال ۲۰۱۹ انجام دهد.
او می خواد تا اقیانوس منجمد شمالی قایقرانی کند تا اینکه قایقش به آن سوی زمین برسد. سپس قصد دارد تا با پای پیاده به قطب شمال برسد.
سارا مک نایر لندری
سارا مک نایر لندری در سن ۱۸ سالگی و بدون پشتیبانی به قطب جنوب اسکی کرد. او در ۱۹ سالگی، به وسیلهی سورتمه و سگ به قطب شمال رسید. شاهکارهای او باعث شد تا نام او به عنوان جوانترین کاوشگران مدرن ثبت شود که به هر دو قطب رسیده است. اما ماجراهای او تازه از آنجا شروع شد.
در سال ۲۰۱۶ ، مک نایر لندری یک هیئت کایت اسکی را که متشکل از کایاکرهای حرفهای اریک بومر و بن استوکس بری بود را در سراسر صفحهی یخ گرینلند هدایت کرد. همین امر منجر شد که نام وی به عنوان اولین فردی ثبت شود که رودخانه قطب شمال را پارو زد. وی در اولین مراحل اعزام از ناحیه کمر دچار آسیبدیدگی شد، اما با وجود درد ادامه داد.
اریک هیورلیفسون
اریک هیورلیفسون پیشکسوت اسکی آزاد، به آرامی کار خود را از علاقه به اسکی ماجراجویی به کار پشت صحنه تبدیل کرده است. او هنگامی که کاوش در خطوط جدید کشور کانمور، آلبرتا را دنبال نمیکند، اسکی و گرافیک برای اسکیهای ۴FRNT طراحی میکند.
او همچنین بر اساس فعالیت هنری و ماجراجویانه خود در صنعت اسکی به عنوان کانون توجه در Matchstick Productions 2018 ظاهر شد.
ویکتور وسکوو
در آوریل ۲۰۱۹ ، تاجر و سرمایه گذار ویکتور وسکوو توانست از عمیقترین تقطهی جهان یعنی گودال ماریانا دیدن کند. او توانست به عمق ۱۰،۹۲۸ متر برسد و سه گونه آبزی جدید کشف کند.
او همچنین در اعماق گودال چلنجر که قبلاً در زیر شاخه گودال ماریانا ثبت شده است با ماهی حلزونی و کرم قاشقی روبرو شد. وسکوو به کاوش در اطراف سیرنا دیپ ادامه داد و یک تخته سنگ Mantle را برای مطالعه علمی کشف کرد.
لینک منبع: redbull.com
نظرات کاربران